MenuPiet Boekingen foto contact Home

ChefPiet

ChefPiet is de baas van alle MuziekPieten

En dat is best een hele belangrijke baan. Zo inspecteert hij dagelijks of alle instrumenten wel voldoende glimmen. En geeft hij instructies bij het uitdeuken van beschadigde trompetten. Verder let hij goed op of alle muzikanten wel zuiver spelen.

Driemaal per week voert hij werkoverleg met Sinterklaas. Daarbij wordt onder andere gesporken over de liedjes en het speculaasrantsoen van de Pepernotenband. Want op een lege maag kun je geen muziek maken!

Ook bespreekt ChefPiet regelmatig de vorderingen van alle MuziekPieten met Mario die Sousa. Pieten die niet goed genoeg hun best doen of te weinig oefenen worden door ChefPiet persoonlijk op het matje geroepen. Er mag immers niets fout gaan tijdens een optreden. Wil je graag wat meer weten over de Pepernotenband of wil je ze bijvoorbeeld vragen op te treden tijdens jouw Sinterklaasfeestje, dan kan dat. Ook grote mensen mogen contact opnemen, maar alleen als ze lief zijn geweest dit jaar. Ga voor de zekerheid anders eerst even langs bij AgendaPiet, want er bestaat natuurlijk een kans dat de Pepernotenband op de gewenste datum al bezet is.

Het boeken van de Pepernotenband kan op drie manieren:
1 je stuurt gewoon een mailtje naar Chefpiet
2 je gaat gelijk naar de boekingen pagina
3 je belt met 020-6906903 en vraagt naar ChefPiet.