menupiet Home contact foto Boekingen

Pepernotenband en SinterklaasSinterklaas

De allerhoogste baas van de Pepernotenband is niet ChefPiet, maar natuurlijk Sinterklaas. Hij bepaalt samen met ChefPiet waar zijn huisorkest op mag treden en welke liedjes hij graag hoort spelen.

Over het zelf geschreven lied van de Pepernotenband, "Sinterklaas is er niet helaas", was de Sint gelijk al razend enthousiast. “Normaal gesproken worden Sinterklaasliedjes gezongen door Nederlandse artiesten. Het is nu voor het eerst in de geschiedenis dat mijn Pieten zelf de studio zijn ingedoken om vrolijk en origineel lied te maken” aldus een tevreden Sinterklaas.
Hij verleende dan ook spontaan zijn medewerking toen de ChefPiet hem vroeg om ook een klein stukje tekst in te spreken. “Vooral om de kinderen gerust te stellen. Als je eigen Pieten zingen “Sinterklaas is er niet helaas”, dan vraagt dat om enige uitleg. Met Sinterklaas komt immers altijd alles goed!”
De goedheilig man is zelfs zo enthousiast over het lied dat ie zelf ook een fragment op zijn website heeft laten plaatsen. Een site die het bekijken meer dan waard is, want niet alleen een fragment van de Pepernotenband maar ook allerlei informatie over de Sint, de Hoofdpiet, de Wegwijspiet, Glenn en Pietje van Alles is hier terug te vinden. Kijk voor meer informatie op http://www.deechtesint.nl