MenuPiet Home contact foto Boekingen

KleurPiet

KleurPiet is dol op kleuren

Ziet ze ergens een kleurplaat, dan wordt daar met kleurpotloden, krijtjes, vingerverf en blaasstiften direct een schitterend kunstwerk van gemaakt. Daarom heeft tekenaar Fons van Dommelen een prachtige kleurplaat voor haar gemaakt. Met daarop alle MuziekPieten van de Pepernotenband die druk aan het repeteren zijn in de machinekamer van de Stoomboot.

Zoals je ziet heeft KleurPiet ook deze kleurplaat gelijk schitterend ingekleurd, maar dat kun jij vast nog veel beter! Klik dus snel op het onderstaande plaatje om de kleurplaat te openen. Je krijgt dan weer een lege kleurplaat te zien die je dan gelijk kunt uitprinten en inkleuren.
Mail je ingekleurde kleurplaat naar de WebMeesterPiet en misschien zet hij jouw kunstwerk wel hier op de site.

kleurplaat van de pietenband

Sinterklaas zou het natuurlijk helemaal geweldig vinden als hij ergens met de Pepernotenband aankomt en alle kinderen hebben zo’n mooie kleurplaat voor hem gemaakt. En het mooie is: je mag de kleurplaat zo vaak uitprinten en kleuren als je maar wilt. Al maak je er honderd-duizend-miljoen!

Voor het bekijken en afdrukken van de kleurplaat heb je wel het gratis programma ‘Adobe Reader (vanaf versie 6) nodig. Als je de kleurplaat niet te zien krijgt, klik dan op het onderstaande plaatje om dit programma op je computer te zetten.

get Adobe reader