menupiet Home contact foto Boekingen

Pepernotenband en het Junior Eurovisie Song Contest

Nederland is trots op de Sinterklaas traditie. Dus wat doe je op het moment dat kinderen uit 17 Europese landen op bezoek hebt voor het Junior Eurovisie Song Festival? Precies, dan laat je ze kennis maken met Sint Nicolaas en de Pepernotenband, zijn enige echte huisorkest. Na binnenkomst werd heel langzaam “Sinterklaas kapoentje” gespeeld, zodat alle aanwezige deelnemers mee konden zingen met met de Pepernotenband. Na het uitdelen van de kado’s voor alle kinderen en het bekende "dag Sinterklaasje" mochten de MuziekPieten nog één keer helemaal losgaan. Nou, dat hebben ze geweten in Rotterdam! Het was al een gekkenhuis, maar toen het internationaal bekende “Adem in Adem uit” van Lisa, Amy en Shelley werd ingezet barste de hele tent uit z’n voegen. Cameraploegen uit de 17 aanwezige landen hadden de grootse moeite om de zingende en springende MuziekPieten nog langer scherp in beeld te houden.

Amy Lisa Shelley en muziekpiet

Een foto met Lisa, Amy en Shelley mag natuurlijk niet ontbreken.
Om ze succes toe te wensen voor de finale van 8 december hebben de Pieten van de Pepernotenband de Nederlandse winnaressen een grote foto overhandigd.

<- Klik hier voor meer foto's
Na afloop deden zowel de Armeense als de Georgische televisie nog een beroep op de Pepernotenband om nog even een liedjes te spelen voor de camera. Geen enkel probleem natuurlijk, want een paar honderduizend kijkers meer of minder (naar schatting in totaal 22 miljoen mensen in 17 landen) maakt na zo'n dag ook niet meer uit. Alleen op welk kanaal worden Armenië 1 of Georgië 3 eigenlijk uitgezonden?
Junior Eurovisie Songfestival
pepernotenband op TV in Armenië
pepernotenband voor Georgische TV
publiek doet mee met de muziekpieten
pietenorkest

return Terug

groepsfoto pepernotenband
muziekpieten
pepernotenpietenband
de muziekpieten
de pietenband
pers fotografeert de pepernotenband
zingen met de kinderen van het junior songfestival
Pietenband